onsdag 22. april 2009

Hagesysler og kjeller funn

På en liten jakt i kjelleren i huset til pappa fant jeg dette - søppel for noen - skatter for andre!! :)

Må innrømme at mumsemannen ristet litt oppgitt på hode når jeg kom hjem med dette - hva skal du med den spaden????????????? Den skal jeg skrive Velkommen på med hvit maling - hææææææ - det er jo søppel! Jada svarte jeg - vent å se!

I dag har Fredrikstad vist seg fra sin aller beste side, med soooool - så dagen har jeg tilbrakt utendørs. Satt faktisk ute helt til sola gikk ned litt før 21.00, utrolig deilig, og kjakene er sånn gode stive som de blir etter en dag i solen :)Tanta henta gullehøna litt tidlig i barnehagen i dag - deilig å kose seg litt med henne, og være ute i det fine været!
Vi fant en ball som hadde overvintret ut, og da var det klart for kamp med onkelen, begge måtte være keepere, og onkel fikk aldri mål, for målet var aldri der han traff, men alltid der hun traff!! Sånn er det å være 4 år! Herlig :)

Tante har en sak i hagen som får blå blomster, og den er det veldig lov å plukke av, og da blir tanten ille gla`!

Tilslutt smaker det veldig godt med is i solen! Og vi hadde spist mat først! :)

Når gullehøna var avlevert på turn med pappen sin måtte tanta fikse litt hage ting. Mumsemannen hang opp kassa på veggen for meg, og et bord jeg har hatt på kjøkkenet en gang fikk være mitt bitte lille plante bord under. Bordet skal jeg pusse ned så lakken blir borte, og det kan bli litt grått etter hvert ( hvis jeg da ikke finner noe annet som passer bedre!

Syns egentlig det ble ganske fint med den gamle kassa på veggen som en hylle. Alt det andre som står rund skal nok også litt ny plass etter hvert. Men sånn får det være så lenge. Løvet plukket jeg til påske, og hadde inne, men når det sprang ut fikk mumsan den store nyse syken, så da fikk det stå på krakken ute så lenge :)

Håper på en like flott dag her på østlandet i morgen, så kanskje man kan "gro" noen flere fregner på nesen :) ! Ha en koselig kveld, og go`natt alle sammen.
Mumse klem fra meg :)

1 kommentar:

  1. Hei og takk for hyggelig kommentar:-) Mor med tusen barn; jeg er ingen blomsterekspert, mest fredsliljer her som sier fra når de trenger vann:-) men på min plante var det flere små planter i en..Skjønner du hva jeg mener?..:-)Jeg tok den opp med rota og plantet den rett i en ny potte med jord, det gikk veldig bra:-) Lykke til, klem fra Marianne uten grønne fingre;-)

    SvarSlett