torsdag 11. juni 2009

Kjøkken nytt.

I går var jeg på jente kveld hos Kristin i Engelsviken, med bloggen H elle K.
Hun hadde tema kveld med "Bord dekking" Ikke tvil om at den dama er kreativ, og ha masse morsomme ideer. Både når det gjelder gjenbruk og nytt!
Litt av det ho har fikk selvfølgelig bli med hjem.
Som denne flotte gamle vekta, lys lykta, og litt annen stæsh! :)
Håndhånkle som ligger oppi skåla på vekta er mitt første strikkede :)Og når nye ting kommer i hus, da blir det liksom litt forandring på det man har fra før også :)


På tirsdagsettermiddag måtte jeg bare springe ut å hente disse, før mumsemannen kjørte over med klipperen. De har så fantastisk flott farge nå!

I dag er det en regntung dag her i byen, så det tegner til å bli litt inne sysler her :)
Ha en flott dag, enten du har sol eller regn!

Mumseklem fra meg :)3 kommentarer:

 1. Artig å kjøpe seg noe nytt. Klør i mine fingre også, må bare finne modusen så skal jeg nok finne litt jeg også. Tenkte meg til byen i morgen, får se om jeg tar en "raid" da.

  Ja noen ganger kan kanskje ting snu seg fra å være nede for telling til å bli nærmest forbanna slik at man får uante krefter og bare I WILL GET YA!!! Jeg håper nå på at den siste skal ta overhånd...

  SvarSlett
 2. Hei, takk for i går ja.. Nydelige bilder. Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Ja, helt sant. Noe nytt gjør noe med en.. rart, men iallefall sant. Får sånn indre glede som varer en stund. Kanskje kortvarig lykke, men ... Vi flyttet inn i nytt (gammelt) hus for 1 og halvt år siden, og har igrunn trivdes med mine røde detaljer, og ellers ganske minimalistisk, men kjenner tiden er inne for litt fornying.

  Så jeg er i skikkelig shoppingmodus for tiden. Og hvem inspirerer meg. Jo selvfølgelig alle dere bloggdamer!!
  Ha en fin kveld.
  Klem Ann<3

  SvarSlett