torsdag 26. mars 2009

Ting og tang! :)I går kom mamsen med denne nydelige muggen til meg, skålen hadde jeg fått fra før. Ille heldig som har så snill mamma!!!! :)
Og selv om det ikke var søndag så ble det Plantasjen tur :) Alltid noe å finne der, som jeg bare må ha. Er vist litt uhelbredelig opptatt av blomster, og ting og tang ja!


Denne boksen er egentlig til krydder planter - men den passer jo veldig fint til påskeliljer også syns jeg, også er den sånn "gammel" fin! Veldig deg sa mamsen. Ja, da måtte jeg jo bare kjøpe da! :)

Denne blomsten har jeg fått en veldig forkjærlighet for "pletter i luften" er det det den heter? Syns den er så skjør å fin, også passer den så godt til den litt "gamle" stilen min! Nydelig!!!Og bilder lyver ja - måtte nemlig le når mamsen kom med den mugga - tenkte på Emmeline som ble lurt på Ebay, og fikk dukkeservice. Fort gjort ja! For mugga jeg fikk, var ikke større enn at den passer til fløte! Men nydelig var den i hvertfall! Falt for disse servietten også, veldig vår, og veldig påske. Tror nok jeg må finne frem noen påske ting snart - og kanskje se å rote meg til Kremmerhuset, med stort håp om at de har flere Mailegg. Vil ha!!!!


Emmeline har koppekontroll ja - masse flotte kopper fra Green Gate! Har sååååå lyst på jeg og - men er ingen her i byen som selger det :( Kjøpte meg en mugge når jeg var på tur til MaMaSi i Stavanger i januar, men måtte nøye meg med den ene - er liksom grenser for hvor mye man får med på fly! Så om noen vet om noen GreenGate kopper her i byen - SKRIK det ut! :) Hvis ikke får jeg kanskje ta meg en tur til Askim, og Albertines butikk der! Hun har så fantastisk mye fint å vise fram. Må nok dit en tur snart ja!

Nå skal jeg se slutten av Criminal Minds, ha en god natt! Mumse klem3 kommentarer:

 1. Klart eg skal sy te deg.. Men det er ikke Green Gate, men tilda stoff på utsiden og kraflikof(eller noe i den duren) på innsiden av posen(på bildet), dvs et kjøkkenhåndle:o)).Skal nok finne tak i noe Green Gate og sy av.. bare si fargen(men ikke sikkert de har den).Leter og ser:)
  klemklem

  SvarSlett
 2. Nydelig den muggen og fate da. Må heller ikke glemme den du har påskeliljene i:)
  Tenkte meg en tur ut te plantasjen eller sånn imårrå og lura litt..Vis eg får tid innimellom syingen,hihihi..

  SvarSlett
 3. Hei herlige bilder, ha en fin helg. kristin

  SvarSlett