fredag 13. mars 2009

SNØ!


Formidagen i går begynte det igjen og "lave" ned med snø - nå som vi endelig trodde det skulle bli vår! Heldigvis har vi ikke fått jultre lenger enn til verandaen enda, så pippene hadde et sted å gjemme seg! (litt dårlig bilde, men det er tatt gjennom vindu!)Men heldigvis finnes det en kur for dårlig ute vær! En av de fineste butikkene her i byen er Blomster Galleriet! Der har de bla Jeanne d`Arc Living bladene - og det er rett og slett umulig og gå forbi der uten å ta en tur inn og ta med noe hjem!!! Så også i går!
Det ble også en Plantasjen tur på meg, kulle egentlig ha en bukett tulipaner - bare for å late som det var vår - men kom hjem med alt annet enn det!! Er egentlig go`på det!! :)På Plantasjen fant jeg denne flotte urna, med høne pøne i samme stil - måtte jo bare!!!!!!!! Det er jo snaaaart påske!

Og denne lille saken med perleblomster i fikk også være med hjemme, og står nå så fint på kjøkkenet å minner om at det snart snart er vår.
Mamsen og jeg skal ha oss en skikkelig jente kveld i dag, men først blir det nok noe mere shopping - hvis jeg kjenner oss rett - før vi inntar heimen med litt go` rødvin og tapas!
Ha en flott kveld! Nå er det HELG!

1 kommentar:

  1. Mere snø hos dere?? Sol og fint her:O)))..Deilig...
    Fine ting du hadde shoppa deg..Kosa deg du og mammå.. Skål:o))
    Goa helgå
    Klem

    SvarSlett