tirsdag 7. april 2009

Pakke i posten enda en gang!!!!! :)

Jeg er jammen heldig! Mumsemannen kom inn med posten i dag, det er "hemmelig pakke" til deg i dag igjen! ????? Å -?? hvem fra da?? Nei - ikke vet jeg sier han :) Oppi konvolutten lå denne fine pakken - og inni ....... lå disse nydelige brikkene, for som det sto utenpå pakken uten avsender :) måtte bare, for disse passet jo så perfekt til Green Gate tingene dine! Så tusen takk "hemmelige" venn! Du er bare skjønn. Brikkene kommer forresten fra Fem Høns - har hørt masse fint om denne butikken, men ikke fått tatt noen tur dit noen gang. Ligger i Stavanger en plass.


Er ikke dette vaskefatet flott. Det kom mamsen med på søndag! Mamsen min bor på gård, og der er det utrolig mange skjulte skatter for en som meg! Så da fikk badet seg en liten ansikts løftning i går med litt nytt, eller gammel om du vil, stæsh!


Så nå fikk badet en vår oppgradering - syns denne nye typen husfred var veldig fin - for den er ikke overvannet! :) Skal faktisk være sånn - flott vår farge! Nå skal mumsen ta ett glass rødvin, og nyte kvelden! Ha en flott kveld du også! :)

Mumseklem fra meg! :)

3 kommentarer:

 1. "Heldiggrisen" som får så mange fine pakker i posten. Koselig å titte på bloggen din.
  God påske, kos dere.

  SvarSlett
 2. Så fine håndklær du fikk i posten. :) Flott var også kassen du har utenfor med blomster i. :) Har en som pappa har snekret til meg av gamle bord, som ligner din. :)

  SvarSlett
 3. Den lille kommoden din var skikkelig søt. :)

  SvarSlett