onsdag 1. april 2009

GreenGate og loppis!


Idag kom det pakke i posten - MaMaSi har vært en engel og kjøpt litt GreanGate til meg.

Kjøpte meg en mugge når jeg var der borte sist, så jeg ønsket meg noe som passet til!
Så dette skal jeg sette fram etter påske! :) Gleder meg!Dette kom mamsen med i dag - kaffe kanna hadde hun funnet på bua, sammen med malingspann og verktøy! Sikkert mange som syns det er søppel, men jeg syns den er flott, med litt knekt topp, og noen bulker! Viser at den er gammel og velbrukt! :)


Dette var det jeg fant på loppisen på søndag - vet ikke helt hva de små skålene er, men de kan jo brukes til mye rart. Og jeg betalte den enorme sum av 10 kr for det hele!!! Morro med loppis!
Med i pakken fra Stavanger i dag kom det enda en lys pose! Litt mindre enn den forrige - og ett ille nudelig hårbånd! :) Usikker på om denne jenta er søt nok for Hello Kitty, men man har jo tante barn! :) Tusen takk MaMaSi! Du er ille go`!
Idag har mamsen og jeg vært på ett gartneri som har åpnet for sesongen - og inne i gartneriet var det pelargonier så lang øye kunne se! Dit skal nok denne damen når den tiden nærmer seg!!!! Gleder meg, kjenner det kribler i fingrene etter å ordne i hagen! Sola har vært nydelig her i byen i dag, og jeg har nytt den i langdrag på verandaen! Nå skal jeg gå å se om jeg finner noe påske pynt, så kanskje det blir noen påske bilder snart! Ha en flott kveld!
Mumse klem fra meg!

1 kommentar:

  1. Fin side du har laget. Det er sååå koselig å se hva du finner på loppis og andre steder. Godt at ikke alle er like, - har aldri handlet noe som helst på loppemarked !

    SvarSlett