fredag 15. mai 2009

Fretex funn!

Mandag fant mamsen min ut at det var ille lenge siden vi hadde vært på Fretex, så da var det jo bare å ta en tur da! Utrolig hva man egentlig kan finne der! (Det på bilde over fikk jeg av mamsen! Tusen takk! :))


Denne lille tallerkennen måtte jeg bare ha - vi hadde nemlig en sånn hjemme når jeg var liten, og det var grøt bollen min! Var veldig rart å finne en maken til den!


Litt tinn er heller ikke feil, stette bolle, og et lite fat med høye kanter.


En liten mugge, sukker skål med en liten blomst, og en sil - den har nok vært innmat i en dampkjele, men kan jo brukes som sil også! :)3 små sandbakels former, to små nafta flasker, en liten deig skjærer eller noe. En liten porselen nips, og 10 mini salt kar - hva skal man egentlig med det spurte mumsemannen - sikkert kjekt å ha :):)
To små runde brikker, og en damask duk!
Alt dette fikk være med hjem for 210 kr!
Morro å handle på Fretex!
Det har vært en hektisk uke, vi kræsjet nemlig på tirsdag, ble påkjørt av en bil som ikke overholdt vikeplikt. Alt vel med alle inni begge biler, selv om prolaps og kræsj ikke passer veldig bra sammen, men men - alt går! men ikke bilene - så nå er det leie bil. Og som om ikke det var nok, så skulle da mumse mannen ta sykkelen på jobb onsdag morgen Hadde ikke fått leie bil enda da - da var det noen som hadde tatt sykkelen om natten! Er det mulig!!!!
Onsdag morgen bar det av gårde til hovedstaden på LO Kongress.
Så ingen ting av det nyinnkjøpte har fått noen plass - men mumsan har stor planer i dag!
så det kommer nok noen bilder av ny organisering!

1 kommentar:

 1. Dakkars dokker med bilen..Godt det gikk bra med dere alle sammen da...
  Ska sei du/dokker fikk masse for få kroner:o)).
  Ha en flott helg og 17 mai feiring..
  Nå ska jeg ut og montere "hoppeline"(trampolinen) te dokkå..
  Klem hilsa "sjefen":o))

  SvarSlett